Confiture Fraise - Delhaise - 360 g

Barcode: 5400111088365 (EAN / EAN-13)

Deze productpagina is niet compleet. Je kunt helpen door het product te bewerken en meer gegevens van bestaande foto's toe te voegen, of door meer foto's te maken met de app voor Android of iPhone/iPad. Bedankt! ×

Eigenschappen van het product

Ingrediënten

→ De ingrediënten worden geordend volgens belangrijkheid (hoeveelheid).

Ingrediëntenlijst:
fruits* 61 % (frais es * 55 %, jus de Gem citron concentré* 6%), sucre de canne*, gélifiant Durc (pectine). Préparée avec 619 de fruits par 100g. Teneur totale en sUcres: 609 par 100g. Energ Aardbeienconfituur met een vleugje citroen. Ingrédiënten: vruchten* 61% (aardbeien* 55%. citroensap uit concentraat* 6%), rietsuiker, Matiem geleermiddel (pectine). Bereid met 61g vruchten per Vetten 100g. Totaalgehalte aan suikers:60g per 100g. donts Erdbeeren Konfitüre mit einem Hauch von Zitrone. Zutaten: Fruchtgehalt* 61% ( Erdbeeren* 55 %. Zitronensaft aus Konzentrat* 6%), Rohrzucker. Cucides waan davon je 100 g. Gesamtzucke rgehalt: 6Ogje 100g. Geliermittel (Pektin). Hergestellt aus 61g Früchten Kohlent Agriculture biologique / Biologische landbouw/ dont su Suikers Biologischer Anbou Fibres a Yezels
Additieven:

NOVA-groep

4 - Ultra processed food and drink products
4 - Ultra processed food and drink products

Voedigswaarden

NutriScore kleur voedingswaarde

NutriScore nutrition grade C

Waarschuwing: de hoeveelheid fruit, groenten en noten staat niet op het etiket, deze is geschat op basis van de categorie (Fruit en afgeleide producten) van het product:85%

Voedingswaarden per 100 g

kleine hoeveelheid0.2 g Vetten in kleine hoeveelheid
kleine hoeveelheid0.1 g Verzadigde vetzuren in kleine hoeveelheid
grote hoeveelheid58.6 g Suikers in grote hoeveelheid
kleine hoeveelheid0 g Zout in kleine hoeveelheid

Grootte van een portie: 100g


Vergelijking met de gemiddelde waarden van producten uit dezelfde categorie:

(923 producten)
(2238 producten)
(5144 producten)
(5844 producten)
(6693 producten)
(10344 producten)
(12365 producten)
(16402 producten)
(18036 producten)
(22032 producten)
(29814 producten)
(92209 producten)
(107653 producten)

→ NB: voor elke voedingsstof is het gemiddelde niet dat van alle producten uit de categorie, maar dat van de producten waarvoor de hoeveelheid van de voedingsstof bekend is.

Voedigswaarden Als verkocht
voor 100 g / 100 ml
Als verkocht
per portie (100g)
AardbeienjamsJams van rode vruchtenVruchtenjamsJamsConfituren en marmeladesPlantaardige smeerbare vettenZoete smeerpastasFruit en afgeleide productenOntbijtenSmeerbare productenVoedsel op basis van fruit en groentenPlantaardige levensmiddelenPlantaardige levensmiddelen en dranken
Energie 1.004 kj
(240 kcal)
1.000 kj
(239 kcal)
+9%+9%+8%+9%+8%-20%-17%+22%-26%-31%+71%-23%-13%
Vetten 0,2 g0,2 g-42%-44%-54%-53%-52%-99%-97%-92%-97%-99%-92%-100%-100%
waarvan Verzadigde vetzuren 0,1 g0,1 g+8%+8%-10%-14%-14%-97%-94%-91%-95%-99%-88%-100%-100%
Koolhydraten 58,6 g58,6 g+12%+12%+11%+11%+10%+48%+4%+45%-2%+79%+124%+30%+46%
waarvan Suikers 58,6 g58,6 g+20%+18%+18%+18%+17%+67%+13%+66%+43%+100%+173%-18%-7%
Vezels 1 g1 g-21%-46%-35%-42%-40%-69%-50%-69%-84%-61%-66%-100%-100%
Eiwitten 0,5 g0,5 g+8%-7%-12%-14%-11%-88%-71%-68%-89%-90%-74%-100%-100%
Zout 0 g0 g-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%
Natrium 0 g0 g-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%-100%
Voedingsscore - FR 6 6 -24%-28%-30%-31%-33%-37%-49%+74%-38%-53%+802%+67%+49%
Nutri-Score CCCCCCCCDCCDBCC

Product toegevoegd op door kiliweb.
Laatste wijziging productpagina op door autorotate-bot.
Productpagina ook bewerkt door countrybot, openfoodfacts-contributors, segundo, vanderstraeten, yuka.YXJzdk1hVXp1c0lqcWZjRTlCSHh4NDhreDRlQ2VqeU1GZThNSWc9PQ.

Indien de informatie onvolledig of foutief is, kan je ze op deze pagina aanvullen of corrigeren.